Burn-out Nootdorp

Burn-out Nootdorp

Als je een burn-out hebt, voel je je letterlijk opgebrand. Zowel geestelijk als lichamelijk ben je helemaal uitgeput. Je krijgt niet zomaar een burn-out. Daarvoor heb je al langere tijd stressklachten ervaren. Die zijn langzamerhand steeds ernstiger geworden. Toch heb je die klachten zo veel mogelijk genegeerd. Stress ontstaat door verschillende oorzaken. Als je problemen in je gezin hebt of spanningen op je werk, levert dat stress op. Duurt zo’n situatie langer, dan kun je vermoeid, overbelast en uitgeput raken. Uiteindelijk ontstaat er een burn-out, burn-out Nootdorp.

Langdurige stress kan leiden tot burn-out.

Ieder mens reageert anders op stress. Daarom zal de één sneller een burn-out krijgen dan de ander. Zo kunnen twee collega’s die in dezelfde lastige situatie zitten, daar compleet verschillend op reageren. Een burn-out is vaak het gevolg van een combinatie van stressfactoren. De moeilijke omstandigheden stapelen zich op. Je hebt bijvoorbeeld een conflict met je leidinggevende op je werk. Daarnaast loopt de relatie met je partner niet lekker. En dan raak je ook nog eens betrokken bij een verkeersongeval. Dat alles bij elkaar kan ervoor zorgen dat het je allemaal teveel wordt. Je komt in een burn-out terecht.

Wat zijn risicofactoren voor een burn-out?

Ieder mens reageert anders op stress. Daarom zal de één sneller een burn-out krijgen dan de ander. Zo kunnen twee collega’s die in dezelfde lastige situatie zitten, daar compleet verschillend op reageren. Een burn-out is vaak het gevolg van een combinatie van stressfactoren. De moeilijke omstandigheden stapelen zich op. Je hebt bijvoorbeeld een conflict met je leidinggevende op je werk. Daarnaast loopt de relatie met je partner niet lekker. En dan raak je ook nog eens betrokken bij een verkeersongeval. Dat alles bij elkaar kan ervoor zorgen dat het je allemaal teveel wordt. Je komt in een burn-out terecht. Burn-out Nootdorp.

Hoe herstel je van een burn-out?

Vermoed jij dat je een burn-out hebt? Ga dan in de eerste plaats naar je huisarts. Die kan vaststellen of dat inderdaad zo is. Bij een burn-out is rust het allerbelangrijkste. Als je rust neemt, verminderen de klachten. Toch is het goed om verder te kijken. Want die burn-out krijg je niet voor niets. Dat heeft alles te maken met de stress, die ervoor gezorgd heeft dat je compleet opgebrand raakte. Daarom is goede hulp en begeleiding nodig om volledig te herstellen. Maar ook om een nieuwe burn-out in de toekomst te voorkomen. Dat doe je door middel van stress- en burn-out coaching bij Janet van den Broek. Hierdoor krijg je duidelijkheid en inzicht in jezelf. Met praktische handvatten werk je aan je herstel.

Gebruiksaanwijzing

Stress- en burn-out coaching richt zich in de eerste plaats op het lichamelijk herstel. Daardoor ga je je beter voelen en krijg je nieuwe energie. Dan komt er ook meer ruimte voor het mentale herstel. Samen met de therapeut leer je hoe je beter kunt omgaan met je behoeften. Daarbij wordt gekeken naar jou als persoon, naar je privéleven, maar ook naar je werkomgeving. Door je eigen gebruiksaanwijzing te leren kennen, voorkom je dat de klachten terugkomen. Ook als je weer aan het werk gaat, doe je dat onder begeleiding. Daarbij horen ook de gesprekken met je werkgever en de bedrijfsarts.

Wie is Janet van den Broek?

Janet van den Broek is gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut, stress- en burn-outcoach en oefentherapeut Caesar. Al ruim 15 jaar begeleidt en behandelt zij mensen met verschillende klachten rondom adem, houding en bewegingsapparaat. Daarnaast helpt ze mensen die psychische klachten ervaren. Wil jij graag meer weten over stress- en burn-out coaching? Burn-out Nootdorp. Bel dan snel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact met me op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burn-out Nootdorp

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het souterrain een monumentaal pand in het centrum van Den Haag, tegenover de Oude Kerk. Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met tram 16 (halte Gravenstraat), RandstadRail lijn 3 of 4 (halte Grote Markt) of bus 24 (halte Kneuterdijk). Kom je op de fiets? Deze kun je stallen bij Biesieklette Grote Markt, ter hoogte van Laan 8, 2512 GM. In het centrum kost parkeren in de omliggende straten overdag van 09.00uur tot 18.00uur €4,50 per uur en na zessen €2,40 per uur. De meest dichtstbijzijnde garage is Q-Park City Parking naast Hotel Ibis en tankstation Esso: ter hoogte van Laan 8, 2512 GM.

Let op! 

Als je na het invullen van het contactformulier binnen enkele werkdagen geen reactie van mij ontvangt, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail (spam).