Concentratieproblemen Nootdorp

Concentratieproblemen Nootdorp

Heb je last van concentratieproblemen? Je bent niet de enige. Het is een veelvoorkomend probleem en kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals stress, vermoeidheid, medicijnen, enzovoort. Gelukkig hoef je niet alleen te worstelen met deze problemen. Janet van den Broek is een coach met meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van mensen met uiteenlopende klachten, waaronder concentratieproblemen. In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over Janet van den Broek en hoe zij u kan helpen. Concentratieproblemen Nootdorp.

Niet kunnen focussen?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je gedachten overal naartoe springen en dat je niet kunt focussen op wat je moet doen? Heb je ooit problemen gehad met het onthouden van dingen die je net hebt geleerd? Of merk je dat je langzamer werkt dan normaal omdat je steeds afgeleid wordt? Dit zijn allemaal tekenen van concentratieproblemen. Als je hier last van hebt, kan het heel moeilijk zijn om je dagelijkse taken uit te voeren en je doelen te bereiken. Maar er is hoop. Janet van den Broek kan je helpen om je concentratieproblemen aan te pakken en je leven weer op de rails te krijgen.

Hoe kan Janet van den Broek mij helpen?

Janet van den Broek kan je helpen om je concentratieproblemen aan te pakken door middel van verschillende technieken en strategieën. Hier zijn enkele van de manieren waarop ze je kan helpen:

  1. Diagnostische evaluatie – Janet kan je helpen om de oorzaken van je concentratieproblemen te begrijpen door middel van een diagnostische evaluatie. Ze zal je vragen stellen over je symptomen, medische geschiedenis, levensstijl, enzovoort, om een beter beeld te krijgen van wat er aan de hand is.

  2. Individuele coaching – Janet zal je individuele coaching sessies geven waarin ze je zal leren hoe je je concentratie kunt verbeteren door middel van verschillende technieken, zoals mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen, enzovoort.

Oorzaak?

Concentratieproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals stress, vermoeidheid, een gebrek aan motivatie of interesse, en zelfs bepaalde medische aandoeningen zoals ADHD. Het kan moeilijk zijn om je te concentreren op taken die je moet voltooien, of om je gedachten gefocust te houden op een specifiek onderwerp. Het kan ook moeilijk zijn om informatie te onthouden of om je te herinneren wat je net hebt geleerd. Concentratieproblemen Nootdorp.

Hoe kun je het voorkomen?

Er zijn verschillende manieren om concentratieproblemen te verminderen, zoals het plannen van pauzes tijdens het werk, het creëren van een rustige omgeving om in te werken, het gebruik van time-management technieken, en het doen van ontspanningsoefeningen zoals yoga of meditatie. Als de concentratieproblemen ernstig zijn of gepaard gaan met andere symptomen, is het belangrijk om medisch advies in te winnen om een mogelijke onderliggende aandoening uit te sluiten. Concentratieproblemen Nootdorp.

Janet van den Broek

Janet van den Broek is gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut, stress- en burn-out coach en oefentherapeut Ceasar. Ze coacht al meer dan 15 jaar mensen met hulpvragen op het gebied van adem, houding en bewegingsapparaat. Daarnaast helpt ze mensen met psychische klachten. Wil jij beter leren omgaan met stress? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Het kan je leven zomaar veranderen. Stress Nootdorp

Neem contact met me op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Concentratieproblemen Nootdorp

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het souterrain een monumentaal pand in het centrum van Den Haag, tegenover de Oude Kerk. Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met tram 16 (halte Gravenstraat), RandstadRail lijn 3 of 4 (halte Grote Markt) of bus 24 (halte Kneuterdijk). Kom je op de fiets? Deze kun je stallen bij Biesieklette Grote Markt, ter hoogte van Laan 8, 2512 GM. In het centrum kost parkeren in de omliggende straten overdag van 09.00uur tot 18.00uur €4,50 per uur en na zessen €2,40 per uur. De meest dichtstbijzijnde garage is Q-Park City Parking naast Hotel Ibis en tankstation Esso: ter hoogte van Laan 8, 2512 GM.

Let op! 

Als je na het invullen van het contactformulier binnen enkele werkdagen geen reactie van mij ontvangt, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail (spam).