DIENSTEN

Adem en ontspanningstherapie


Adem- en ontspanningstherapie is voor iedereen die klachten heeft die worden veroorzaakt of verergerd door spanningen. Door eenvoudige oefeningen leer je de spanning in je lichaam herkennen en leer je hoe je bewust kunt ontspannen. Daardoor voel je je beter, kun je meer aan en de kans op lichamelijke en mentale klachten wordt kleiner.

  

Wat is adem- en ontspanningstherapie?

Voor wie is adem- en ontspanningstherapie?

Werkwijze adem- en ontspanningstherapie

Stress en burn-out


Stress- en burn-outcoaching is voor iedereen die last heeft van stress en hierdoor fysieke, mentale, emotionele en/of gedragsmatige klachten heeft. Door praktische handvatten en heldere inzichten ontdek je hoe je zelf kunt werken aan jouw herstel. Daardoor krijg je meer energie, kun je meer aan kom je weer in balans.

 
 

Voor wie is stress- en burn-outcoaching?

Werkwijze stress- en burn-outcoaching

Voor werkgevers


Spanningsklachten zijn een veelvoorkomende oorzaak van ziekteverzuim op het werk. Ik coach werknemers om mentaal en fysiek gezond te worden en te blijven op het werk. Of je nu werkt in het bedrijfsleven, de zorg, de bouw of een andere sector. Ik geef zowel groepstrainingen als individuele therapeutische begeleiding. Afhankelijk van het doel, wordt er een pakket samengesteld.

  

Advies op maat

Workshop: Een andere kijk op burn-out

Workshop: Werkstress