Janet van den Broek Monster

Janet van den Broek Monster

Ik ben gediplomeerd adem-en onstpanningstherapeut, CSR stress en burn-out coach en oefentherapeut Cesar. Meer dan 15 jaar werk ik als coach voor mensen met diverse en uiteenlopende klachten aan het adem-, houding- en bewegingsapparaat en voor mensen met psychische klachten. In 2007 heb ik de praktijk voor oefentherapie, adem- en ontspanningstherapie en kinderoefentherapie ‘Balans in bewegen’ in Den Haag opgericht. De laatste jaren werk ik vanuit mijn eigen praktijk voor adem-en ontspanningstherapie en stress en burn-out coaching waar ik mensen begeleid, maar ook individuele-en groepstrajecten uitzet bij bedrijven om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Janet van den Broek Monster.

Gediplomeerd adem- en ontspannings-therapeut

Ik ben Janet van den Broek, gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut,  stress- en burn-outcoach (CSR) en Pranic Healer. Ruim 20 jaar werk ik als coach voor mensen met uiteenlopende lichamelijke en psychische (stress-)klachten.

Jarenlange ervaring

Door mijn jarenlange ervaring als therapeut en docent op de Hogeschool van Utrecht weet ik als geen ander dat ieder mens uniek is en ieder op zijn eigen manier stimulans nodig heeft. Ik ben daardoor in staat om maatwerk te leveren.

Mensen omschrijven mij als creatief, ruimdenkend, intuïtief, flexibel en praktisch. Ik kan mezelf inleven in de ander en me aanpassen aan elke situatie.

Ik hou ervan te ontdekken wat de mogelijkheden zijn bij mensen in houding, beweging en adem. Deze te verhelderen en te sturen in positieve veranderingen. Ik werk graag procesmatig. Als observator en begeleider in het proces van omgaan met spanning en leren ontspannen. Daarbij houd ik rekening met de omstandigheden waarin de persoon zich bevindt. Ieder lichaam is bijzonder en vraagt om een persoonlijke behandeling.

Mijn persoonlijk leven is een ontdekkingsreis met ups en downs. Ik weet wat het is om tijdelijk niet lekker in je vel te zitten.

Ik zocht naar mogelijkheden en openingen, las boeken en ging gesprekken aan. Juist in de downs ontdek je je eigen kracht. Ik leerde mijn intuïtie serieus te nemen en de taal van mijn lichaam te volgen. En mijn ontdekkingen om te zetten in actie. Na diverse opleidingen en werkplekken kwam ik in 2007 in een ontspannen en prettig vaarwater als ZZP-er.

Thuis vind ik een rustplek bij mijn man Frank en prachtige dochter Fleur. Met een boek en glas wijn voor de open haard op winterse dagen. Afgewisseld met dans, muziek, sport en lekker eten met vrienden en familie. Op zomerse dagen geniet ik van de natuur, de zon en de dieren in de tuin. Janet van den Broek Monster.

Contact Janet

Janet van den Broek is gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut, stress- en burn-out coach en oefentherapeut Ceasar. Ze coacht al meer dan 15 jaar mensen met hulpvragen op het gebied van adem, houding en bewegingsapparaat. Daarnaast helpt ze mensen met psychische klachten. Wil jij beter leren omgaan met stress? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Het kan je leven zomaar veranderen. Janet van den Broek Monster

Neem contact met me op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Janet van den Broek Monster

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het souterrain een monumentaal pand in het centrum van Den Haag, tegenover de Oude Kerk. Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met tram 16 (halte Gravenstraat), RandstadRail lijn 3 of 4 (halte Grote Markt) of bus 24 (halte Kneuterdijk). Kom je op de fiets? Deze kun je stallen bij Biesieklette Grote Markt, ter hoogte van Laan 8, 2512 GM. In het centrum kost parkeren in de omliggende straten overdag van 09.00uur tot 18.00uur €4,50 per uur en na zessen €2,40 per uur. De meest dichtstbijzijnde garage is Q-Park City Parking naast Hotel Ibis en tankstation Esso: ter hoogte van Laan 8, 2512 GM.

Let op! 

Als je na het invullen van het contactformulier binnen enkele werkdagen geen reactie van mij ontvangt, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail (spam).