Home

ADEM- EN ONTSPANNINGSTHERAPIE

Adem- en ontspanningstherapie is voor iedereen die klachten heeft die worden veroorzaakt of verergerd door spanningen. Door eenvoudige oefeningen leer je de spanning in je lichaam herkennen en leer je hoe je bewust kunt ontspannen. Daardoor voel je je beter, kun je meer aan en de kans op lichamelijke en mentale klachten wordt kleiner. Janet van den Broek, home.

STRESS- EN BURN-OUT COACHING

Stress- en burn-outcoaching is voor iedereen die last heeft van stress en hierdoor fysieke, mentale, emotionele en/of gedragsmatige klachten heeft. Door praktische handvatten en heldere inzichten ontdek je hoe je zelf kunt werken aan jouw herstel. Daardoor krijg je meer energie, kun je meer aan en kom je weer in balans. Janet van den Broek, home.

ADVIES OP MAAT VOOR WERKGEVERS

Spanningsklachten zijn een veelvoorkomende oorzaak van ziekteverzuim op het werk. Ik coach werknemers om mentaal en fysiek gezond te worden en te blijven op het werk. Of je nu werkt in de zorg, de bouw of een andere sector. Ik geef zowel groepstrainingen als individuele therapeutische begeleiding. Afhankelijk van het doel stel ik een pakket samen. Janet van den Broek, home.

WERKSTRESS

Deze workshop is voor iedereen die spanning op en buiten de werkvloer beter wil leren herkennen, met spanning wil leren omgaan en beter wil leren ontspannen. Door eenvoudige oefeningen krijg je meer inzicht in jouw eigen reacties op (ont)spanning. Je voelt je beter en de kans op mentale en lichamelijke klachten wordt kleiner. Janet van den Broek, home.

EEN ANDERE KIJK OP BURN-OUT

Deze workshop is voor leidinggevenden, HR-managers of bedrijfsartsen die alles willen weten over burn-out. Je leert klachten in jouw werkomgeving herkennen en leer je jouw eigenschappen inzetten om werknemers te begeleiden. Daardoor voelt de werknemer zich beter, vergroot je de duurzame inzetbaarheid en kun je ziekteverzuim verminderen. Janet van den Broek, home.

Janet van den Broek, home.

Facebookpagina.