Advies op maat voor werkgevers

Advies op maat voor werkgevers

Spanningsklachten bij werknemers

Ziekteverzuim op het werk komt vaak door spanningsklachten. Werknemers die moeite hebben met de stress op hun werk, kunnen lichamelijke en psychische klachten krijgen. Bijvoorbeeld: hoofdpijn, concentratieverlies, slapeloosheid, snel kwaad worden en neerslachtigheid.

Adem- en ontspanningstherapie helpt

Ik coach werknemers om mentaal en fysiek gezond te worden en te blijven op het werk. Of je nu werkt in het bedrijfsleven, de zorg, de bouw of een andere sector. Adem- en ontspanningstherapie kan ervoor zorgen dat je werknemers minder stress en onnodige spanning ervaren. Daardoor zal het ziekteverzuim dalen. Meer informatie over adem- en ontspanningstherapie.

Individuele stress- en burn-outcoaching

Als erkend CSR-coach bied ik ook individuele stress- en burn-outcoaching. Hierbij pak ik stressklachten op drie niveaus aan: lichamelijk, psychisch en gedragsmatig. Door praktische handvatten en heldere inzichten ontdekt je werknemer hoe hij of zij zelf kan werken aan herstel. Daardoor krijgt de werknemer meer energie, kan deze meer aan en komt weer in balans. Meer informatie over individuele stress- en burn-outcoaching.

Workshops voor groepen

Ik bied workshops aan voor werkgevers over burn-out en werkstress.

Burn-out is beroepsziekte nummer één. De workshop over burn-out is voor leidinggevenden, HR-managers en bedrijfsartsen. Hierin ontdek je de rol van het lichaam in preventie en herstel op de werkvloer. Ook kom je te weten hoe burn-out ontstaat. Je leert hoe je zelf kunt bijdragen aan sneller herstel van de werknemer.

Workshop: Een andere kijk op burn-out

De workshop over werkstress is voor iedereen die wil leren om  spanning op en buiten de werkvloer beter te herkennen. Op basis van jouw eigen ervaringen krijg je praktische oefeningen aangereikt die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Workshop: Werkstress

Preventie

Ik werk niet alleen voor werkgevers die werknemers met (beginnende) klachten hebben. Ook als je preventief wilt werken aan de gezondheid van je werknemers, is adem- en ontspanningstherapie een goed hulpmiddel.

Maak kennis!

Wil je ervaren wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan ontvang je binnen een week een offerte.