Je werk stress de baas worden

Je werk stress de baas worden

Wil jij je werk stress de baas worden? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het is heel vervelend als je door verschillende klachten niet goed functioneert op je werk. Dat heeft natuurlijk ook weer zijn weerslag op je privéleven. Stress op je werk kan zich uiten in fysieke, mentale en emotionele klachten. Je hebt het gevoel dat je in een kringetje rond blijft draaien. In dat geval is het erg fijn als er iemand is die je helpt de balans te vinden. Zo kun je je werktaken beter uitvoeren en verloopt het contact met je collega’s weer op een betere manier. Je werk stress de baas worden.

Je stress de baas 

Je kunt beter leren omgaan met stress op je werk. Het team van Je stress de baas helpt je daar graag bij. Wij, Janet van den Broek en Marjoke van Lingen weten als geen ander hoe het is om met stress om te gaan. We helpen jou, ieder vanuit ons eigen vakgebied, om je werk stress de baas te worden. Daarbij gaan we uit van jou als geheel met je eigen specifieke klachten. Jij kent jezelf het beste. Met behulp van onze gesprekken, vragen en oefeningen leer jij beter met stress om te gaan.

Ben jij medewerker?

Als medewerker kun je veel stress op de werkvloer ervaren. Je zit niet lekker in je vel en hebt weinig energie. Op je werk kun je je niet concentreren en thuis zit je in een negatieve spiraal. Misschien is er een conflict met je leidinggevende of verloopt het contact met je collega’s niet fijn. Je stress de baas biedt de ondersteuning die jij nodig hebt. Door 1 op 1 coaching helpen we je meer ontspanning te vinden, zodat er meer rust in je leven komt. Dat heeft een positieve uitwerking op je werk, maar ook op je thuissituatie.

Ben jij leidinggevende?

Herken jij stress signalen bij je medewerkers? Dat kan gaan om een vermoeide indruk, overspanning of in het ergste geval zelfs een burn-out. Je medewerkers melden zich soms voor kortere of langere tijd ziek. Of ze komen gewoon naar hun werk, maar lijken hun taken niet goed te kunnen uitvoeren. Stressklachten worden vaak te laat opgemerkt, zowel door leidinggevenden als door medewerkers zelf. Je stress de baas geeft 1 op 1 coaching voor leidinggevenden. We leren je hoe je werk stress bij je medewerkers herkent en hoe je ze op de beste manier kunt begeleiden. Daarbij maken we gebruik van de kennis en vaardigheden die je al hebt, zodat je jouw positieve eigenschappen optimaal kunt inzetten.

Verschillende trajecten voor leidinggevenden

Om je werk stress de baas te worden, bieden wij verschillende trajecten: Je stress in zicht, Je stress in de hand en Je stress de baas. Alle 3 de trajecten bevatten een intakegesprek met jou als leidinggevende en een aantal individuele coaching gesprekken voor je medewerker. Je leert om in gesprek te gaan met je medewerkers over stress gerelateerde klachten. Ook leer je meer over stress in het algemeen, zodat je het sneller kunt herkennen bij jezelf en anderen. Daarnaast helpen we je  om in oplossingen te denken, zodat je team gezond en efficiënt aan het werk blijft.

Hoe werkt Je stress de baas?

Voorafgaand aan het intakegesprek vul je enkele vragenlijsten in. Zo vormen wij ons een beeld van je klachten. We luisteren goed naar je verhaal en op basis daarvan beschrijven we je persoonlijke doel. Door middel van een aanpak op maat gaan we hier samen aan werken. We houden jouw behoeften in het oog, zodat we het traject hier steeds op af kunnen stemmen. Wil jij meer weten over Je werk stress de baas? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Volg ons ook via Facebook

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je werk stress de baas worden

Je werk stress de baas worden