Stress Rijswijk

Stress Rijswijk

Concentratieproblemen, kortademig en sneller emotioneel. Zomaar een greep uit een aantal spanningsklachten. Wanneer het dagelijks leven of de maatschappij veel van je vraagt, kan het moeilijk zijn om te gaan met de spanning. Je raakt uit balans en je veerkracht vermindert. Stress Rijswijk.

Stress is in principe niet verkeerd, we hebben het nodig om te functioneren. Stress zorgt voor energie, het maakt actiever. Je hartslag gaat omhoog, je bloedsuikerspiegel stijgt en je kunt je beter focussen. Die verhoogde activatie heb je nodig om een prestatie te kunnen leveren.

In een stressvolle periode wordt er extra energie van je lichaam gevraagd. En daar moet je van herstellen. Je lijf moet helemaal terug naar de basis, zodat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt en je fit voelt. Wanneer je hier niet aan toe (kan) geven raakt je stress-systeem overbelast.

Een overbelast stresssysteem kan allerlei lichamelijke en mentale klachten geven. Moeheid, druk in het hoofd en duizeligheid maken je onzeker en zo kom je ongewild in een neerwaartse spiraal. Op een zeker moment helpt rust nemen ook niet meer. Dan zit je er middenin en weet je niet goed meer hoe te herstellen. Misschien merk je wel dat je tegen het randje aan zit en dreigt uit te vallen. Zonder een goed herstel worden de klachten erger.

Hulp bij stressklachten

Door eerst te werken aan het verbeteren van je lichamelijke herstelvermogen, neemt jouw energie toe. Wie jou daar heel goed bij kan helpen is Janet van den Broek. Met haar hulp leer je rekening te houden met jouw behoeften op het gebied ‘persoonlijk, privé en werk’. Je ontdekt je eigen gebruiksaanwijzing om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Haar coaching is erop gericht jou duidelijkheid en inzicht te geven. Waarom reageert mijn lichaam op deze manier? Wat moet ik doen als ik me zo slecht kan concentreren? Hoe kan ik het beste ontspannen? Door praktische handvatten ontdek je hoe je zelf kunt werken aan jouw herstel. Daardoor krijg je meer energie, kun je meer aan en kom je weer in balans. Stress Rijswijk.

Gezond terug naar de werkplek

Wanneer je door klachten niet meer werkzaam bent, helpt zij jou om weer terug te keren naar jouw oude of een nieuwe werksituatie. Het moment van (her)intreden is bepalend voor jouw verdere herstel. Ook begeleid zij jou in je contact met de werkgever of bedrijfsarts. Veel werkgevers investeren graag in hun medewerkers door hen een coachingstraject aan te bieden. Stress Rijswijk.

Janet van den Broek

Janet van den Broek is gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut, stress- en burn-out coach (CSR) en Pranic Healer. Ze coacht al meer dan 20 jaar mensen met hulpvragen op het gebied van adem, spanning, herstel na burn-out en energie. Wil jij beter leren omgaan met stress? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Het kan je leven zomaar veranderen. Stress Rijswijk

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stress Rijswijk

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het souterrain een monumentaal pand in het centrum van Den Haag, tegenover de Oude Kerk. Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met tram 16 (halte Gravenstraat), RandstadRail lijn 3 of 4 (halte Grote Markt) of bus 24 (halte Kneuterdijk). Kom je op de fiets? Deze kun je stallen bij Biesieklette Grote Markt, ter hoogte van Laan 8, 2512 GM. In het centrum kost parkeren in de omliggende straten overdag van 09.00uur tot 18.00uur €4,50 per uur en na zessen €2,40 per uur. De meest dichtstbijzijnde garage is Q-Park City Parking naast Hotel Ibis en tankstation Esso: ter hoogte van Laan 8, 2512 GM.

Let op! 

Als je na het invullen van het contactformulier binnen enkele werkdagen geen reactie van mij ontvangt, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail (spam).