Stresscoach Zoetermeer

stresscoach Zoetermeer

Van stress naar ontspanning.
Voor de intuïtieve, creatieve en ondernemende man.

Jij. Jij was altijd onvermoeibaar. Als vanzelf dacht jij tien stappen vooruit en kon hier óók naar handelen. Herken je dit? Jouw gave om met gemak in te spelen op spontane toffe ideeën en lastige problemen?

Maar nu voelt dit anders. Je komt niet meer in de ‘flow’. Waar is je focus? Je normale werktempo? Je slaapt ronduit slecht want je piekert teveel en komt niet tot rust. Ook je spieren voelen gespannen en je hebt last van je ademhaling.

Maar jij gaat door. Want als jij ermee stopt, niet ‘aanwezig’ bent, dan valt de boel in elkaar.

Normaal gesproken kun jij je goed concentreren, heb je veel energie en neem jij  belangrijke beslissingen. Je hebt zelfvertrouwen, goede communicatieve vaardigheden en voelt je vertrouwd bij het nemen van je verantwoordelijkheid. Maar nu mis jij jouw creatieve flow om alles draaiende te houden. Jouw Vrijheid.

Is bovenstaande herkenbaar?

Herontdekken van jouw werkflow

Wat als ik zeg dat mijn manier van coaching naar ontspanning héél erg goed bij jou aansluit? Bij jouw gewenning aan prikkels, bij jouw verlangen naar uitdaging en jouw neiging tot (dag)dromen? 

Ik heb 47 jaar levenservaring en 20 jaar coachervaring met mensen zoals jij. Ik leer jou hoe jij jouw eigen Solitude weer op kan zoeken, die bron van jouw flow. Als adem & ontspanningstherapeut, stress & burnoutcoach en pranic healer kan ik jou een praktijkgerichte aanpak bieden, voorzien van een vleugje magie.

Meditatie-apps, yoga en breathwork, dit kennen we allemaal. Maar écht terug naar onze natuurlijke ademhaling en op een diep niveau een blijvende verandering teweegbrengen, vraagt om een intenser proces.

Geen trucjes meer, geen quik-fix voor ons. Wij gaan voor een duurzaam resultaat. Jij leert omgaan met jouw werkstress, zonder dat jij jouw creativiteit verliest. 

Samen werken aan ontspanning

Aan mijn ‘Loket van Janet’ ontvang jij je ticket, nemen we plaats in de trein en gaan we samen op reis. Ik ben jouw reisbegeleider bij deze speelse innerlijke reis waarbij ik je uitdaag om uit te stappen bij stations als ‘Lichaam’ ‘Gedachten’ ‘Emoties’ en ‘Ziel’.

Links van ons bevindt zich het landschap van de reguliere gezondheidszorg. Ik begrijp immers, met mijn achtergrond als paramedicus, het belang van evidence. Aan de rechterkant kijken we uit over het alternatieve landschap. Want, iets wat met het blote oog niet zichtbaar is, is voor mij geen bewijs dat het niet bestaat.

Dit om uiteindelijk jouw Goud te ontdekken. Wat is dat voor jou? Je creatieve flow? Innerlijke rust? Vrijheid? Een losser lijf met een ruimere ademhaling?

Uiteindelijk stap ik uit deze trein en vervolg jij zelfstandig jouw weg. In jouw koffer zit ditmaal voldoende ervaring  om overzicht te hebben op diverse terreinen.

De praktijk is gevestigd in Den Haag, vlakbij Zoetermeer. 

Wil een kosteloos en vrijblijvend match-gesprek? Bel 06-38 48 33 07. Ik ontmoet je graag bij mij in de praktijk. 

Download de 5 geheimen van ontspanning om de home-page.

Volg me op:
LinkedIn Janet van den Broek  
Instagram Loket van Janet
Facebook Janet van den Broek

maar bel me ger.ust

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

hyperventilatie Den Haag