Tarieven

TARIEVEN

Ik werk – voor alleen het allerbeste resultaat – op trajectbasis. De adem-en ontspanningstherapie en/of stress en burn-out coaching-sessies worden ondersteunt door een online leeromgeving. Tijdens de sessies van 60 á 90 minuten,  komen we direct bij de kern van het probleem.  

Kennismaken?

Wil je eerst vrijblijvend en kosteloos kennismaken? Dat kan. Ik maak graag een afspraak met jou om elkaar in de praktijk te ontmoeten of te bellen (20 minuten). Klik hier om contact op te nemen.

Vergoeding voor particulieren

Een aantal zorgverzekeraars geeft een gehele of gedeeltelijke vergoeding voor adem- en ontspanningstherapie volgens de methode van Van Dixhoorn. De vergoeding valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’ in de aanvullende zorgpakketten. Kijk in het vergoedingenoverzicht of en hoeveel behandelingen jouw verzekeraar vergoedt. Dit overzicht biedt geen garantie en dient slechts ter indicatie. Wanneer je twijfelt, kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Is de behandeling onderdeel van een re-integratietraject? Dan kan de werkgever of de arbeidsongeschiktheidsverzekering de kosten dragen.-

Voor individuele trajecten voor werknemers en workshops voor groepen maak ik graag een voorstel op maat. Klik hier om contact op te nemen.

Je kunt pinnen in mijn praktijk of het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL10 INGB 0006 6932 28 t.n.v. J.P. van den Broek in Zoetermeer.

Wil je een behandeling afzeggen? Laat me dit minstens 24 uur van tevoren weten. Anders wordt de afspraak in rekening gebracht.

Voor het versturen van betalingsherinneringen breng ik €2,50 administratiekosten in rekening. De kosten voor het versturen van aanmaningen (na 3 betalingherinneringen) bedragen €7,50.