Werkstress Wateringen

Werkstress Wateringen

Wil jij je werk stress de baas worden? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het is heel vervelend als je door verschillende klachten niet goed functioneert op je werk. Dat heeft natuurlijk ook weer zijn weerslag op je privéleven. Stress op je werk kan zich uiten in fysieke, mentale en emotionele klachten. Je hebt het gevoel dat je in een kringetje rond blijft draaien. In dat geval is het erg fijn als er iemand is die je helpt de balans te vinden. Zo kun je je werktaken beter uitvoeren en verloopt het contact met je collega’s weer op een betere manier. Werkstress Wateringen.

Je werk stress de baas worden

Je kunt beter leren omgaan met stress op je werk. Het team van Je stress de baas helpt je daar graag bij. Ik, Janet van den Broek weet als geen ander hoe het is om met stress om te gaan. Ik help jou, ieder vanuit ons eigen vakgebied, om je werk stress de baas te worden. Daarbij ga ik uit van jou als geheel met je eigen specifieke klachten. Jij kent jezelf het beste. Met behulp van onze gesprekken, vragen en oefeningen leer jij beter met stress om te gaan. Werkstress Wateringen.

Ben jij medewerker?

Als medewerker kun je veel stress op de werkvloer ervaren. Je zit niet lekker in je vel en hebt weinig energie. Op je werk kun je je niet concentreren en thuis zit je in een negatieve spiraal. Misschien is er een conflict met je leidinggevende of verloopt het contact met je collega’s niet fijn. Je stress de baas biedt de ondersteuning die jij nodig hebt. Door 1 op 1 coaching helpen we je meer ontspanning te vinden, zodat er meer rust in je leven komt. Dat heeft een positieve uitwerking op je werk, maar ook op je thuissituatie.

Balans in je werk

Het is niet altijd even gemakkelijk een goede balans in je werk te vinden. Soms lopen dingen niet zo lekker of spelen er conflicten op de werkvloer. In dat geval kun je last krijgen van werkstress. Je zit niet lekker in je vel en ziet er tegenop om naar je werk te gaan. Ook als leidinggevende kun je tegen die balans aanlopen. Waarom verzuimt die medewerker zo vaak of maakt hij een vermoeide indruk? Je stress de baas helpt medewerkers en leidinggevenden om stress beter te herkennen en er op een goede manier mee om te gaan. Zo komt er meer balans in je werk en rust in je leven.  Werkstress Wateringen.

Wat kan ik voor je doen?

Om meer balans in je werk te krijgen, kun je bij ons terecht voor verschillende trajecten: Je stress in zichtJe stress in de hand en Je stress de baas. Zo kun je kiezen voor een compact of wat meer uitgebreid traject. Bij alle 3 de trajecten hoort een intakegesprek met jou als leidinggevende en een aantal individuele coaching gesprekken voor je medewerker. We werken met je aan gesprekstechnieken om werkstress met je medewerkers te bespreken. Daarnaast leren we je om stress bij jezelf en anderen eerder te herkennen. Ook geven we je handvatten om je team gezond te houden, zodat het goed blijft functioneren.

Janet van den Broek

Janet van den Broek is gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut, stress- en burn-out coach en oefentherapeut Ceasar. Ze coacht al meer dan 15 jaar mensen met hulpvragen op het gebied van adem, houding en bewegingsapparaat. Daarnaast helpt ze mensen met psychische klachten. Wil jij beter leren omgaan met stress? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Het kan je leven zomaar veranderen. Werkstress Wateringen.

Neem contact met me op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstress Wateringen

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het souterrain een monumentaal pand in het centrum van Den Haag, tegenover de Oude Kerk. Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met tram 16 (halte Gravenstraat), RandstadRail lijn 3 of 4 (halte Grote Markt) of bus 24 (halte Kneuterdijk). Kom je op de fiets? Deze kun je stallen bij Biesieklette Grote Markt, ter hoogte van Laan 8, 2512 GM. In het centrum kost parkeren in de omliggende straten overdag van 09.00uur tot 18.00uur €4,50 per uur en na zessen €2,40 per uur. De meest dichtstbijzijnde garage is Q-Park City Parking naast Hotel Ibis en tankstation Esso: ter hoogte van Laan 8, 2512 GM.

Let op! 

Als je na het invullen van het contactformulier binnen enkele werkdagen geen reactie van mij ontvangt, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail (spam).