Wie ben ik

WIE BEN IK

Ik ben Janet van den Broek, gediplomeerd adem-en onstpanningstherapeut, CSR stress- en burn-outcoach en Pranic healer. Hieronder vind je alle informatie over mijn ervaring en werkwijze. Klik hier om meer te lezen over mij persoonlijk.

Professioneel

Al meer dan 20 jaar werk ik als coach voor mensen met uiteenlopende klachten aan het adem-, houding- en bewegingsapparaat en voor mensen met psychische klachten. In 2007 heb ik de praktijk voor oefentherapie, adem- en ontspanningstherapie en kinderoefentherapie ‘Balans in bewegen’ in Den Haag opgericht. De laatste tien jaar werk ik vanuit mijn eigen praktijk voor adem-en ontspanningstherapie en stress en burn-outcoaching. Daar begeleid ik mensen, maar zet ik ook individuele en groepstrajecten uit bij bedrijven om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Door mijn jarenlange ervaring als therapeut en docent op de Hogeschool van Utrecht weet ik als geen ander dat ieder mens uniek is en ieder op zijn eigen manier stimulans nodig heeft. Ik ben daardoor in staat om maatwerk te leveren.

Wetenschappelijke methoden

Als paramedicus werk ik zoveel mogelijk volgens de evidence-based practice. Dat betekent dat ik behandelingen aanbied waarvan op grond van wetenschappelijk onderzoek het beste resultaat mag worden verwacht. Ik combineer dit met de waarden en de voorkeur van de patiënt. Om kwaliteit te behouden, houd ik mij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zorg ik voor voldoende en regelmatige (bij)scholing.

Kwaliteit

Als gediplomeerd adem- en ontspanningstherapeut, CSR stress en burn-out coach en  Pranic healer ben ik:

Klachten- en geschillenregeling

Klik hier om de klachten- en geschillenregeling te lezen die op mijn werk van toepassing is.

Overige informatie

  • Persoonlijke AGB-code adem- en ontspanningstherapie: 90-044212
  • Praktijk AGB-code adem- en ontspanningstherapie: 90-52935
  • Kamer van Koophandel nummer.: 27355047
  • Lidmaatschapsnummer VDV: 122/11

Meer over mij

Mensen omschrijven mij als creatief, ruimdenkend, intuïtief, flexibel en praktisch. Ik kan mezelf inleven in de ander en me aanpassen aan elke situatie.

Ik hou ervan te ontdekken wat de mogelijkheden zijn bij mensen in houding, beweging en adem. Deze te verhelderen en te sturen in positieve veranderingen. Ik werk graag procesmatig. Als observator en begeleider in het proces van omgaan met spanning en leren ontspannen. Daarbij houd ik rekening met de omstandigheden waarin de persoon zich bevindt. Ieder lichaam is bijzonder en vraagt om een persoonlijke behandeling.

Mijn persoonlijk leven is een ontdekkingsreis met ups en downs. Ik weet wat het is om tijdelijk niet lekker in je vel te zitten.

Ik zocht naar mogelijkheden en openingen, las boeken en ging gesprekken aan. Juist in de downs ontdek je je eigen kracht. Ik leerde mijn intuïtie serieus te nemen en de taal van mijn lichaam te volgen. En mijn ontdekkingen om te zetten in actie. Na diverse opleidingen en werkplekken kwam ik in 2007 in een ontspannen en prettig vaarwater als ZZP-er.

Thuis vind ik een rustplek bij mijn man Frank en prachtige dochter Fleur. Met een boek en glas wijn voor de open haard op winterse dagen. Afgewisseld met dans, muziek, sport en lekker eten met vrienden en familie. Op zomerse dagen geniet ik van de natuur, de zon en de dieren in de tuin.