Workshop: Werkstress

Workshop: Werkstress

Een andere kijk op (ont)spanning

Kun je dat opgejaagde gevoel moeilijk kwijtraken? Heb je moeite met concentreren? Voel je je vaak moe, of wel eens benauwd? Dan is deze workshop voor jou!

Ontdek de rol van je lichaam

Werkstress is anno nu beroepsziekte nummer één. Vaak wordt het gezien als een collectieve trend of een mentaal probleem. Maar is dat ook zo? Als professional op het gebied van het behandelen van spanningsklachten en erkend CSR stresscoach ontmoet ik veel mensen die moeite hebben met ontspannen. In mijn praktijk voor adem- en ontspanningstherapie en stress- en burn-outcoaching zie ik hoe belangrijk de rol van het lichaam is in het voorkomen en het behandelen hiervan. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je meer inzicht hebt in je eigen reacties op (ont-)spanning en hier iets mee doet, je je snel beter voelt.

Deze workshop is voor iedereen die spanning op en buiten de werkvloer beter wil leren herkennen, met spanning om wil leren omgaan en beter wil leren ontspannen. Naast workshops bied ik ook gecertificeerde stress- en burn-outcoaching op individuele basis aan. Klik hier voor meer informatie

Na deze workshop heb je meer inzicht in jouw eigen reacties op (ont)spanning. Je voelt je beter en de kans op mentale en lichamelijke klachten wordt kleiner.

Na een verhelderd theoriegedeelte nemen we verschillende oefenvormen die jou ontspanning geven in jouw dagelijkse leven. Wordt het rustiger in je hoofd? Heb je meer ruimte om te ademen? Merk je wanneer de spanning oploopt? We bespreken jouw ervaringen, waardoor jouw reactie duidelijker voor je wordt. Tussendoor is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het bespreken van onderwerpen over ontspannen in de werksetting.

De workshop Werkstress duurt een dagdeel (4 uur) en wordt op locatie gegeven voor minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers.