Balans in je werk Vlaardingen

Balans in je werk Vlaardingen

Het is niet altijd even gemakkelijk een goede balans in je werk te vinden. Soms lopen dingen niet zo lekker of spelen er conflicten op de werkvloer. In dat geval kun je last krijgen van werkstress. Je zit niet lekker in je vel en ziet er tegenop om naar je werk te gaan. Ook als leidinggevende kun je tegen die balans aanlopen. Waarom verzuimt die medewerker zo vaak of maakt hij een vermoeide indruk? Je stress de baas helpt medewerkers en leidinggevenden om stress beter te herkennen en er op een goede manier mee om te gaan. Zo komt er meer balans in je werk en rust in je leven. Balans in je werk Vlaardingen.

Je stress de baas worden

Wil jij beter leren omgaan met stress en weer in balans komen? Je stress de baas helpt je daar graag bij. Wij, Janet van den Broek en Marjoke van Lingen zijn ervaringsdeskundige wat betreft het omgaan met stress. Vanuit ons eigen vakgebied helpen wij je de balans in je werk terug te vinden. We gaan altijd uit van jou als persoon met de klachten die jij ervaart. Door onze vragen, oefeningen en gesprekken helpen we jou je stress de baas te worden.

Voor medewerkers

Ervaar jij stress op je werk? Dat kan zich uiten in fysieke, mentale en emotionele klachten. Je hebt weinig energie en een kort lontje. Je hebt moeite om je op je werk te concentreren. Thuis ben je vooral vermoeid en ben je in je hoofd steeds met je werk bezig. Misschien is er een conflict op de werkvloer waardoor je je vervelend voelt. Je stress de baas helpt je met een persoonlijke aanpak van je klachten. Met behulp van  1 op 1 coaching helpen we je te ontspannen, zodat er meer balans in je leven komt. Zo kun je je werk weet beter aan en kom je thuis meer tot rust.

Voor leidinggevenden

Het is niet altijd gemakkelijk om stress bij je medewerkers te herkennen. Zo komt het regelmatig voor dat overbelasting, overspanning of zelfs een dreigende burn-out te laat wordt opgemerkt. Dat geldt voor zowel leidinggevenden als medewerkers zelf. Bij Je stress de baas bieden we 1 op 1 coaching voor jou als leidinggevende. Je leert stress bij je medewerkers herkennen, maar ook de manier hoe je daar het beste mee om kunt gaan. We gebruiken jouw kennis en vaardigheden en bouwen die verder uit, zodat je je kwaliteiten optimaal in kunt zetten.

Wat kunnen wij voor je doen?

Om meer balans in je werk te krijgen, kun je bij ons terecht voor verschillende trajecten: Je stress in zicht, Je stress in de hand en Je stress de baas. Zo kun je kiezen voor een compact of wat meer uitgebreid traject. Bij alle 3 de trajecten hoort een intakegesprek met jou als leidinggevende en een aantal individuele coaching gesprekken voor je medewerker. We werken met je aan gesprekstechnieken om werkstress met je medewerkers te bespreken. Daarnaast leren we je om stress bij jezelf en anderen eerder te herkennen. Ook geven we je handvatten om je team gezond te houden, zodat het goed blijft functioneren.

De aanpak van Je stress de baas?

We vragen je eerst een aantal vragenlijsten in te vullen. Zo leren wij jou en je klachten kennen. Tijdens het intakegesprek luisteren we naar je verhaal. Aan de hand daarvan formuleren we je persoonlijke doel. Daaraan werken we met een persoonlijke aanpak. Jouw vragen en behoeften staan altijd voorop, zodat we het traject hier steeds op af kunnen stemmen. Wil jij meer informatie over Je werk stress de baas? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Volg ons ook via Facebook

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Balans in je werk Den Haag

Balans in je werk Den Haag